Zenicor-EKG

Zenicorin ratkaisu

Zenicorin tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat eteisvärinän ja muiden sydämen rytmihäiriöiden helpon ja tehokkaan diagnosoinnin. Zenicor toimittaa täydellisen järjestelmäratkaisun, joka on optimoitu terveydenhuollolle ja jonka avulla potilas pystyy taltioimaan EKG-tietojaan pitkältä ajalta – useita kertoja päivässä, sekä silloin kun oireita ilmenee. Tutkimukset lähetään viipymättä keskitettyyn EKG-tietokantaan, josta hoidosta vastaava taho näkee ne internetin kautta.

Todennäköisyys rytmihäiriön havaitsemiseksi paranee huomattavasti tavanomaisiin menetelmiin verrattuna, kun tutkimusta voidaan jatkaa pidempään normaalista kahdesta viikosta jopa kuukausiin ja kun EKG:tä otetaan säännöllisesti. Monille potilaista rytmihäiriöt tulevat epäsäännöllisesti ja usein jopa muutaman viikon välein, mikä tekee Zenicor – EKG:stä ainutlaatuisen tehokaan menetelmän. Koska potilaan on helppoa ja kätevää käyttää laitetta, tutkimus voidaan tehdä pidemmän ajanjakson aikana.

Järjestelmä koostuu kahdesta pääosasta

  • Kannettavasta EKG-laitteesta, jota kutsutaan peukalo-EKG:ksi. Potilaat tallentavat EKG :nsa  laitteeseen asettamalla peukalonsa kahden elektrodin päälle 30 sekunnin ajaksi. Tiedot siirtyvät nappia painamalla mobiiliverkon kautta eteenpäin EKG-tietokantaan.
  • Web-pohjainen, Zenicor-EKG-Lääkärijärjestelmä, EKG – mittauksien vastaanottamiseen ja prosessoimiseen. Järjestelmässä on luotettava ja diagnoosia nopeuttava analyysi-, prosessi – sekä tulkintaa tukeva käyttöliittymä, josta hoidosta vastaava taho saa tiedot käyttöönsä. Lääkärijärjestelmä on asennettu samalle keskuspalvelimelle kuin EKG-tietokanta.

 

Zenicor-järjestelmäratkaisu on CE-merkitty ja Zenicor Medical Systems AB on ISO13485-rekisteröity.

Miksi kannattaa valita Zenicor – ainutlaatuisia etuja

  • Tehokas diagnoosi pitkällä aikavälillä tehtävien toistuvien EKG tallennusten ansiosta, jolloin satunnaisesti ilmenevät rytmihäiriöt voidaan havaita
  • Tutkittu ja validoitu useissa kliinisissä tutkimuksissa
  • Nopeasti ja helposti tehty diagnoosi säästää terveydenhoitohenkilöstön aikaa
  • Helppoa potilaalle
  • Laite on helppo pitää mukana arkielämässä. Elimistöön ei liimata tai kiinnitetä mitään
  • Terveystaloudellisesti edullista, mikä on vahvistettu myös useissa tutkimuksissa.