Zenicor allekirjoittaa sopimuksen Capion kanssa Norjassa

Zenicor on allekirjoittanut sopimuksen Volvatin kanssa. Zenicor EKG rytmihäiriötutkimus otetaan käyttöön kaikissa kuudessa kardiologisessa erikoisklinikassa, jotka kuuvulat Volvatille Norjassa. Norjassa. Capio on jo käyttänyt Zenicor EKG: tä Ruotsissa ja nyt Zenicorin ratkaisu on saatavilla potilaskeskeisiin rytmihäiriötutkimuksiin myös Capion potilaille Norjassa.

– Se, että jälleen suuri yksityinen pohjoismainen terveydenhuollon tarjoaja on valinnut ratkaisumme, osoittaa, että Zenicor todella täyttää lääketieteellisen kysynnän ja tarjoaa kustannustehokkaan rytmihäiriödiagnoosin potilaille. Sopimus norjalaisen Capion kanssa tarkoittaa, että jatkamme vahvan markkina-aseman luomista levittääksemme ratkaisuamme, sanoo Hannah Clair Lindén, Zenicor Medical Systemsin myyntivastaava Norjassa.

Rytmihäiriötutkimus Zenicor EKG: llä on jopa neljä kertaa tehokkaampi ja mahdollistaa nopeamman diagnoosin potilaan vaivoihin verrattuna tavanomaisiin menetelmiin. On osoitettu, että kun sydänongelmat, kuten eteisvärinä, diagnosoidaan varhaisessa vaiheessa, vältetään aivoinfarktin sairastuvuutta ja voidaan tehdä suuria kustannus säästöjä terveydenhuollossa sekä vähentää potilaiden kärsimystä.

– Zenicorin digitaalinen ratkaisu rytmihäiriötutkimuksiin perustuu skaalautuvaan ratkaisuun, joka on helposti laajennettavissa ja jota voidaan käyttää myös eteisvärinän seulontaan. Ratkaisumme leviäminen useampiin maihin antaa Zenicorille ainutlaatuisen aseman tulevia kansallisia seulontaohjelmia ajatellen, sanoo Susanna Strååt, Zenicor Medical Systemsin myyntivastaava Euroopassa.

 

Tietoja Zenicorista
Zenicor Medical Systems on johtava lääkelaitealan yritys rytmihäiriöiden diagnostiikassa ja aivoinfarktien ehkäisyssä. Zenicor EKG on terveydenhuollolle optimoitu järjestelmä sydämen rytmihäiriöiden, mukaan lukien eteisvärinä, diagnosointiin ja ratkaisua käytetään tällä hetkellä kymmenessä Euroopan maassa. Ratkaisun tehokkuus on dokumentoitu useissa kansainvälisesti arvostetuissa tieteellisissä tutkimuksissa ja julkaisuissa. Zenicor toimii yhdessä terveydenhuollon kanssa, mikä on mahdollistanut integroidun erikois- ja perusterveydenhuoltoratkaisun rytmihäiriötutkimusten tehostetussa digitaalisessa hoitopolussa, jossa potilas on keskipisteenä ja terveydenhuollon resursseja voidaan käyttää tehokkaammin. Zenicorin ratkaisua on käytetty suurissa seulontatutkimuksissa STROKESTOP I ja II ja nyt myös maailman suurimmassa satunnaistetussa seulontatutkimuksessa SAFER:issa Isossa-Britanniassa ja SAFER-AUS tutkimuksessa Australiassa. Tutkimukset tehdään tietojen tuottamiseksi terveysviranomaisille, jotta päätökset eteisvärinän kansallisten seulontaohjelmien käyttöönotosta voitaisiin tehdä. Lisätietoja löydätte osoitteesta: www.zenicor.fi

Tietoja Volvatista
Capion Europpaan kuuluva Volvat on yksi Norjan suurimmista yksityisistä terveyspalveluiden tarjoajista. Volvat tarjoaa hoitoa erikoisklinikoiden ja terveyskeskusten kautta kaikkialla Norjassa. Volvat tarjoaa laajan valikoiman palveluita ennaltaehkäisevästä työstä hoitoon ja kuntoutukseen. Volvatin ja Capion omistaa Ramsay Health, joka hallinnoi Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Malesiassa, Singaporessa, Indonesiassa ja Australiassa.

Lisätietoja saat osoitteesta:www.volvat.no

Tietoja eteisvärinästä ja aivoinfarktista
Eteisvärinä on yleisin sydämen rytmihäiriö, josta kärsii yli kolme prosenttia väestöstä. Eteisvärinä on myös merkittävä aivoinfarktin riskitekijä. Eteisvärinä ei aina aiheuta oireita ja siksi monet voivat sairastaa sitä tietämättään. Jos eteisvärinä havaitaan ja hoidetaan ajoissa, aivoinfarkti voidaan estää. Joka vuosi 15 miljoonaa ihmistä maailmassa saa aivoinfarktin. Näistä kolmasosa kuolee 30 päivän kuluessa ja kolmasosa saa pysyviä vaurioita. Tämä merkitsee kärsimystä niin potilaalle kuin lähiomaisille, sekä suuria kustannuksia yhteiskunnalle. Jos eteisvärinä havaitaan ja ennaltaehkäisevä hoito verenohennuslääkkeillä aloitetaan ajoissa, eteisvärinän aiheuttama aivoinfarkti voidaan 70 prosentissa tapauksista estää.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Mats Palerius, Toimitusjohtaja, Zenicor Medical Systems
+46 8 442 68 60 mats.palerius@zenicor.se