Kalendarium

17 – 19 Huhtikuuta

25:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet, Göteborg, Sweden

24 – 26 Huhtikuuta

SFAM, Swedish Congress for General Practitioners, Uppsala, Sweden

6 Toukokuuta

Kardiologisten hoitajien koulutuspäivät, Jyväskylä

14 – 16 Toukokuuta

Vitalis, Gothenburg, Sweden

16 – 17 Toukokuuta

Kliinisen fysiologian hoitajien koulutuspäivät, Helsinki

Zenicor nyt

Zenicor on tällä hetkellä yksi Euroopan johtavista yrityksistä rytmihäiriöiden diagnostiikassa ja aivohalvausten ennaltaehkäisyssä.

Zenicor toimii aktiivisesti Pohjoismaissa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Kyproksella ja Iso-Britanniassa. Zenicorin asiakkaita ovat kardiologian- ja sisätautien poliklinikat, avh-yksiköt, lastentautien poliklinikat, kliinisen fysiologian yksiköt, yksityiset lääkäriasemat ja varhaisen rytmihäiriödiagnostiikan tutkijat sekä lääkeyhtiöt ja lääketieteelliset teknologiayritykset, jotka ovat kiinnostuneita rytmihäiriöiden varhaisesta diagnostiikasta.

Yhtiön oma henkilöstö sekä paikalliset kumppanit markkinoivat järjestelmää suoraan pohjoismaisille, saksalaisille, itävaltalaiselle ja sveitsiläisille klinikoille. Iso-Britanniassa Zenicor tarjoaa täydellisen palvelupaketin terveydenhuollon tuotteisiin, palveluihin ja tukeen sekä EKG: n tulkintaan, joka tarjotaan yhteistyökumppanin Technomed Oy: n kautta.

Järjestelmän jatkokehittämisestä, koulutuksesta, teknisestä tuesta ja huollosta vastaa ensisijaisesti yhtiön oman henkilöstö. Tuotteen valmistus on ulkoistettu ruotsalaiselle lääkintälaitealan yritykselle nimeltä Orbit One.

Zenicor tekee tiivistä tutkimusyhteistyötä Karoliinisen Instituutin johtavien tutkijoiden kanssa. Vastaavia kumppanuuksia on käynnistetty useilla kansainvälisillä markkinoilla aivohalvauksen ennaltaehkäisyä ja eteisvärinää tutkivien tutkimusryhmien kanssa. Tällä hetkellä on julkaistu lähes 50 tutkimusta, joissa Zenicor-EKG-laitetta on käytetty tai arvioitu. Lisäksi meneillään on paraikaa noin 20 tutkimusta, joiden tulokset julkaistaan lähivuosina